3D és 2D motívumok, monumentális dekorációk

Az animált háromdimenziós fénydekorációs elemek nagyszerű “közönségmágnesek” tudnak lenni közterületeken, bevásárlóközpontoknál, fesztiválokon, rendezvényeken vagy akár esküvőkön is. A Blachere Illumination Hungary kiemelt ajánlattal jelentkezik azok számára, akik neves külföldi városok közterületein már bizonyított, monumentális fénydekorációs motívumokkal szeretnének látogatókat csalogatni rendezvényeikre. A különleges ajánlatot elsősorban az exkluzív, látványos fénydíszítésre igényt tartó önkormányzatok, városüzemeltetők, fesztivál-, rendezvény- és esküvőszervezők figyelmébe ajánljuk.

PLAY WITH LIGHT ! – városokban, bevásárlóközpontokban –

Interaktív fények fiataloknak és idősebbeknek a városokban. A játékkonzol kiváló szórakozást nyújt a megvilágított helyszínek előtt. Az alapelv egyszerű : egy effekt megnyomásával a kezelőpanelen a megvilágított karakter fénnyel és hang programmal reagál. A gyerekeknek kiváló mulatság. Igazán jó légkör teremthető. Képek ezreit lehet elkészíteni és megosztani a járókelőkkel. A belvárosközpontokban akár 30%-al emelkedhet a forgalom. A siker mérhető és garantált.

PLAY WITH LIGHT ! – interaktív kis helyszíneken –

Rakja össze a saját kis színterét az adott elemekből! Egy kis terület 3 animált részből állítható össze. (egy animáció részenként) egy háttér (erdő, ház, vagy óriás gömbök) és két karakter vagy tárgy ( hóember pár, őzike, télapó, szánkó, ajándék, mackó). A választás az Öné!
Minden helyszínen 3 opció közül választhat:
• Opció 1: “Általános”: Egy háttér + két karakter vagy tárgy
• Opció 2 “ Interaktív fény” Egy háttér + két karakter vagy tárgy +
interaktív fény kezelőpanel
• Opció 3: “Interaktív fény és hang” Egy háttér + két karakter vagy tárgy +
interaktív fény és hang kezelőpanel

A magas minőséget franciaországi gyártóegység garantálja. A termékek magas minőségi kritériumoknak megfelelően készülnek, válogatás és ellenőrzés biztosítja a megbízhatóságukat. Minden termék CE-minősített.

Referenciák – 3D díszítőelemek

Referenciák – Monumentális hatások

Referenciák – gyerekeknek, Disney (2D és 3D)

Típusok

  • Play with Light – játék a fénnyel: irányítsa világítását egyetlen kattintással!
  • 3D díszítőelemek átfeszítésekhez és beltéri dekoráció részként
  • 2D és 3D motívumok gyerekeknek
  • Monumentális 3D installációk