Magazin

diszkivilagitás

Őszi díszkivilágítás hűvös napokra

2018. 09. 17.

Őszi díszkivilágítás hűvös napokra

Hamarosan közeleg az ősz és a hűvös, kuckózós időszak, amikor egyre fontosabb arra gondolnunk, hogy mivel fogjuk átvészelni azokat a bizonyos hidegebb hónapokat. És mi is lenne erre jobb megoldás, mint a csodaszép őszi díszkivilágítás? 

Ez alkalommal olyan ötleteket, tippeket és trükköket vonultatunk fel,
amiknek segítségével könnyedén varázsolhatunk lakásunkból valódi, kényelmes otthont ősszel!

Őszi Díszkivilágítás Meleg fények

Mikor megérkezik a szeptember, elkezdődik az az időszak is, amikor előkerülnek a vastag takarók, finom pulóverek és természetesen a melegen ragyogó fények is. Legyen szó hangulatos lámpákról, ragyogó mécsesekről vagy kanyargó fényfüzérekről, nem csak a közérzetünkön javítanak. A meleg színek használata a hálószobában vagy a nappaliban nagyban hozzájárul a melegségérzetünkhöz is. Így nem csak megcsodálhatjuk a fényeket, hanem azok valódi hőérzetet is biztosítanak számunkra.

Apó füzérek

A visszafogott, apró fények nem hatnak hivalkodónak: tökéletesen beilleszkednek a környezetbe legyen szó akár otthoni dekorációról, akár egy karácsonyi vásár, nyüzsgő főutca vagy világos bevásárlóközpont díszítéséről. Mégis ezek azok a szinte láthatatlan, apró részletek, amik könnyebbé teszik a hideg időszak átvészelését, és fényt csempésznek a mindennapjainkba.

HangulatvilágításApró fények díszkivilágítás

Fényfüzérek, grandiózus elemek, hatalmas jégcsapfüggönyök, vagy csak egy visszafogott, illatos mécses? Mindezekben az a közös, hogy bárhova is helyezzük őket, meghitt hangulatot teremtenek. Így bátran kísérletezhetünk külső-és belső terekkel, de nyugalmat teremthetünk akár a munkahelyünkön, városunk főterén vagy kedvenc üzletünkben is.

További hírek