Bemutatkozás


1972
1987
1992
1998
2000
2001
2002
2003
2004
2007
2009
2013
2016

1972

Kezdet

Jean-Paul Blachère megkezdte a 'díszvilágítás' tevékenységét.

1987

Fényfüzér

A fényfüzér bevezetése.

1992

Sevilla - Palota

A Palota megvilágítása a Sevilla-i Világkiállításon.

1998

Kiskereskedelem

Blachère kiskereskedelem kezdete.

2000

Eiffel Torony

Az Eiffel Torony díszkivilágítása az új évezredre Blachère Starflash felvillanó fényekkel.

2001

Első leányvállalat

Az első Blachère leányvállalat megnyitása az Egyesült Királyságban.

2002

Környezetvédelem

Motívumok új alumínium szerkezetre szerelve. A vállalat környezetvédelmi elkötelezettségének kezdete.

2003

LED világítás

Fehér és kék LED világítás bevezetése.

2004

Jean-Paul Blachère alapítvány

Jean-Paul Blachère alapítvány létrehozása, azzal a céllal, hogy támogassa az Afrikai kortárs művészetet.

2007

“Champs Elysées” díszkivilágítás

“Champs Elysées” díszkivilágítása innovatív
termékekkel.

2009

Videó és fény-effektek

A Blachère Illumination cég projektjeiben videó és fény-effektek kerültek bevezetésre.

2013

40. évforduló

A Blachère Illumination alapításának 40. évfordulóját ünnepli az exkluzív díszvilágítás területén.

2016

Champs-Elysées - Scintillant

A Blachère Illumination a Champs-Elysées sugárutat a 'Scintillant' elnevezésű új projektjével díszítette fel.


„Megbízhatóak a termékek és szépek is”

Jeddi József - Putnoki Városgondnokság Igazgatója

„Kicsit drágábbak a konkurenciáknál, de egyben a nagy előnyük, hogy egyediek és nagyon jók a minőségek is”

Dr. Vámos Istvánné - Arló Polgálmestere

„Megnézve más cégek termékeit minőségben számunkra a Blachere-é a legmegfelelőbb”

Radeczki Viktor - Főtanácsos Szolnok

„Elegáns megjelenés, korrekt minőség”

Bárándi Zoltán

„Innovativítás, kreativítás”

Euroshow Kft.

„Széleskörű termékkínálat, kreativitás, ötletgazdag megjelenés”

Nagy András SZKHT

„Pontosság, rugalmasság”

Tamás Barnabás - Putnok Polgármestere

„Trendkövető, minden igényt kiszolgáló, kedvező árak, magas szintű szakértelem”

Kökény Ildikó - K-Mét Kft.

bemutatkozás

Díszkivilágítás az Eiffel-tornyon, ünnepi fénydekoráció a Champs Élysées-n? A francia anyacég Európa egyik legnagyobb fénydekorációs vállalataként szakmai jó hírét többek között ilyen monumentális és professzionális projektekkel vívta ki. A Blachère Illumination Hungary egy olyan nagy család – valóban családi vállalkozás – tagja, amelynek az elmúlt 40 év alatt három kontinensen, és a világ összesen 20 országában születtek leányvállalatai.

Know-how

A Blachère Illumination, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik és egy 21 leányvállalatból álló világhálózatot mondhat magáénak, egy történelmi vállalatból vált a díszkivilágítások piacvezető szereplőjévé. A Blachère Illumination szakértelmét az egész világon elismerik. Erről tanúskodik az Eiffel-torony megvilágítása, amit a 2000. év köszöntése alkalmából készítettünk, Dubai központjának kivilágítása, amit az els ő Fényfesztiválra alkottunk, vagy a Champs Elysées fénybe öltöztetése.

LED-technológia

Megfelelő termékkínálat, kreatív és innovatív termékek, minőség és megbízhatóság. A Blachère kivételes termékeket kínál, melyeket a kreativitás és az innováció jellemez. Termékeink minősége páratlan. A LED-et 2002 óta használjuk és az RGB LED futófény alkalmazásának legnagyobb mesterei vagyunk a díszkivilágítások piacán.

Folyamatos fejlődés

A Blachère távlatokban gondolkodik és arra törekszik, hogy egy biztos jövővel rendelkező, környezettudatos vállalat álljon dolgozói, ügyfelei, beszállítói és a helyi közösség rendelkezésére. Fennállásának 40 éve alatt a Blachère olyan vállalati kultúrát és stabil etikai értékeket fejlesztett ki, amelyek világszerte tükröződnek a társadalmi, kulturális és ökológiai programokban való szerepvállalásában is, a perui erdősítési kampányoktól kezdve az afrikai művészek pénzügyi és oktatási támogatásáig bezárólag.

Alapítvány

Afrika sok mindenre megtanított bennünket: „A vállalat egy olyan hely, ahol orvosolni lehet az igazságtalanságokat, meg lehet mutatni Afrika másik arcát, ki lehet emelni kreatív oldalát, le lehet vonni a tanulságokat a hulladék- és vízgazdálkodás, valamint a fogyasztási szokások terén.” Jean-Paul Blachère. A Blachère Alapítvány 10 éve működik a kortárs művészetek területén, ez idő alatt az afrikai kontinens, ill. a diaszpóra mintegy 200 művészét támogatta. A rezidens művészek jelenléte, valamint a kiállítási események az alkotás iránt fogékony és mindenre nyitott lelkiállapotot teremtenek. A Blachère Alapítvány minden évben közel 18 000 látogatót és több mint 4 000 diákot fogad. A Blachère Alapítvány saját boltja révén mintegy 150 afrikai kézművesnek biztosít munkalehetőséget.

Városok megvilágítása

A Blachère a világpiac meghatározó szereplője, rendelkezik mindazon erőforrásokkal és infrastruktúrákkal, amelyek kimagasló minőségű projektek megvalósításához szükségesek. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a Blachère teljesíti kötelezettségvállalásait és évről évre kivételes teljesítményre képes. Teljes körű projektekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, a kreatív tervezéstől a telepítésig és a raktározásig. Komplett kivilágítási terveket készítünk, amelyekhez felülmúlhatatlan szolgáltatások társulnak.

Bevásárló központok

– Vásárlói tapasztalatok alapján tervezve –

A bevásárlóközpontokban és városközpontokban megalkotott látványok nagyban hozzájárulnak egy hely sikeréhez. A Blachère segítséget nyújt ügyfeleinek ezek tervezésében és kivitelezésében egyaránt, hogy egyedülálló látványt nyújtson, és felhívja a figyelmet, felkeltse az érdeklődést illetve a közösségi teret érdekesebbé varázsolja. Divattervezők, a legkiválóbb dizájnerek és kortárs művészek közreműködnek abban, hogy kivívjuk vásárlóink elégedettségét, ötleteink és alkotásaink örömteli pillanatokat és felejthetetlen élményeket szerezzenek mindenkinek

Otthon & kert díszkivilágítás

A Blachère Illumination teljes termékskálát kínál magánszemélyek számára is, melyek mind a lakásban, mind a kertben változatosan használhatók. Családiházak díszítése különleges alkalmakra, a Blachère egyszerű és elragadó világító termékeket ajánl a kiskereskedelemben, melyek tradicionális légkört teremtenek, azoknak akik valami kifinomultabbra vágynak … Tónusok harmóniája, fények és a fényerő …

Események és rendezvények

Hatalmas képek kivetítése homlokzatokra. Olyan rendszereket tervezünk, melyek képesek reprodukálni videókat és számítógépes anyagokat, akár egy különálló képernyőn, akár egy világos színű falfelületen, mint például egy emlékmű homlokzatán. Ezek a rögtönzött óriásvetítők alkotási szabadságot adnak tervezőinknek, így a videó projektor egyrészt képes lenyűgüzni és szórakoztatni a közönséget, másrészt előnyösen mutatja be az építészeti örökséget.

Kreatív stúdió és művészeti stúdió

A Blachère segítséget nyújt ügyfeleinek a tervezésében és kivitelezésében egyaránt, hogy egyedülálló látványt nyújtson, felhívja a figyelmet, felkeltse az érdeklődést és a közösségi teret érdekesebbé varázsolja. Divattervezők, a legkiválóbb dizájnerek és kortárs művészek közreműködnek abban, hogy kivívjuk vásárlóink elégedettségét, ötleteink és alkotásaink örömteli pillanatokat és felejthetetlen élményeket szerezzenek mindenkinek.

Új LED

Kutató és Fejlesztő Részlegünk új LED+ termékcsaládot fejlesztett ki ebben az évben, mely hamarosan bevezetésre kerül. A fejlesztés, a LED-ben világvezető Nichia-val történt hosszú együttműködés gyümölcseként jöhetett létre. Új exkluzív LED+ termékskálát kínálunk, mely fényesebb, robusztusabb, hosszabb élettartamú és egységesebb színt adnak.