Magazin

LED díszkivilágítás 3D

Háromdimenziós fénydekorációs motívumok: a “közönségmágnesek”

2016. 05. 13.

Az animált háromdimenziós fénydekorációs elemek nagyszerű “közönségmágnesek” tudnak lenni közterületeken, bevásárlóközpontoknál, fesztiválokon, rendezvényeken vagy akár esküvőkön is! Alábbi ajánlatunk egy kis ízelítőt ad az egyedi, különleges látvány- és fényhatással rendelkező, LED-es díszvilágítási termékeinkből. Kérjük, tekintse meg az animált fényeffektusokat!

A köztudatban egyre inkább elterjedt fénykábel és fényfüzér mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jégcsapfüzér, de a vizuális hatást fokozhatjuk az akár 3m feletti 3D-s monumentális fénydekorációs motívumokkal is. Az összképhez illesztve egy óriás fénydísz meghatványozza az élmény és látvány értékét.

Kiemelt ajánlatunk fókuszába két különlegesen látványos termék került, a Fontaine vízesés (GX826L) és a Vízsugarak (SLD144).  A szökőkút, vízesés effekteket utánzó fénydekorációs elemek közkedveltek városközpontok, terek, sétálóutcák vagy fesztiválok, karácsonyi, adventi rendezvények helyszínein, de plázák, forgalmasabb bevásárlóközpontok előtt is impozáns látványt nyújtanak.

További 3D-s fényelemek kapcsán az alábbi cikkeinket ajánljuk figyelmébe:

MONUMENTÁLIS FÉNYDEKORÁCIÓIS MOTÍVUMOK ÉS ESKÜVŐI FÉNYDÍSZEK

FÉNYDEKORÁCIÓS ÖTLETE VAN? MI MEGVALÓSÍTJUK, AKÁR 3D-BEN IS!

 

És egy másik kedvelt “közönségmágnes”…

További hírek