Magazin

cover

Nemzetközi portfólió 2016 # Blachere Illumination

2017. 02. 9.

Lapozható magazin


Ligtmagazine # 12 – Nemzetközi portfólió 2016

Kattintson ide a magazin pdf letöltéséhez (24 MB)

Videó összefoglalás


Álmodozás


Számos üzlet dönt úgy karácsony táján, hogy szeretné üzletét különleges ünnepi fénybe borítani olyan fénydekorációval, amely személyre szabottan az Ő márkájának készült, az Ő termékeit és stílusát illusztrálja. Ezek az alkotások a vágyódást, az eleganciát, az élvezeteket és a kreativitást emelik ki.

Jó példa erre a híres francia Maison Lenôtre exkluzív fénydekorációja, mely a márka 60. születésnapját ünnepli. A macaron a francia cukrászművészet szimbólumaként jól ötvözi a hagyományt és modernitást; fehény és arany fényeivel egyszerre stílusos és meglepő motívuma az ínyenc és kifinomult stílusnak. Ennek megfelelően Párizstól Cannes-ig minden üzletüket hatalmas, kivilágított csokoládés, karamelles és vaníliás macaronok díszitik tálalópolcokon elhelyezve, melyek folyamatosan vonzzák az érdeklődőket.

Meglepetés


Szeretünk grandiózus, fényárban úszó építményeket tervezni, melyik meglepő méretük, formáik és innovatív koncepciójuk révén azonnal megragadják a járókelők figyelmét és odavonzzák őket. Ezek a monumentális dekorációk egyedülálló és felejthetlen élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így számos fotó készül róluk, melyeket rendkívül sokan megosztanak a közösségi oldalakon. Tökéletes közönségmágnesek – mindenki örömére.

2016 telén abban a kivételes örömben voltunk részünk, hogy megalkothattuk Európa legnagyobb fényalagútját Norwich városában. Ez a 45 méter hosszú alagút több mint 8 kilométernyi fényfüzérből jött létre és egyedülálló LED RGB technikája segítségével az északi fény fényjátékát imitálta. A projektet Norwich helyi kereskedelmi vállalatai együttesen finanszírozták. A látogatók imádták az alagutat:”varázslatos” élményként írták le és több százan osztottak meg róla szelfit a közösségi oldalakon. #tunneloflight

Marseille városa azt a különleges alkalmat akarta ünnepelni fénydekorációval, hogy 2017-ben Ő lesz Európa Sportfővárosa. Ennek megfelően érem alakú motívumok és a város M2017 logójának megfelelő színek és formák kerültek a főtér 23 m magas fenyőfájára és oszlopaira.

Cannes jól ismert nemzetközi filmfesztiváljáról. 2016 végén plusz attrakcióként nagyszabású Fény-fesztivált szerveztek, mely interaktív és szórakoztató formában ünnepelte a város filmművészeti kötődéseit: filmtekercset formázó 15 m-es karácsonyfája és elegáns, fehér-piros dekorációi felejthetetlen élményt szereztek az idelátogatóknak.

Közös élmény


Karácsony közeledtével a városok fénybe borunak és esténként a járókelők együtt élvezik a meghitt, ünnepi fényeket és a piacokon a levegőben terjengő fahéj és szegfűszeg illatát. Az izgatott készülődés és a szép, gyerekkori emlékek hetei ezek – mi minden évben fénydekorációinkkal kívánunk békés, boldog ünnepeket minden embernek.

Szórakozás, gyerekek


Kevés szebb dolog van, mint egy gyermek nevetését hallani és látni azt a tiszta örömet, ami az arcán sugárzik. A gyerekek számára készült fénydekorációink és interktív installációink azt a célt szolgálják, hogy örömet szerezzünk nekik a világ minden táján és hogy velük együtt a felnőttek is újra átélhessék azt a gondtalan jókedvet és ámulatot, amelyet gyermekként éreztek.

Fénybe borítás, közönségmágnes


A bevásárlóközpontok alapvető célja, hogy minél több vásárlót térjen be hozzájuk és minél nagyobb törzsvásárlói bázissal rendelkezzenek. Karácsony táján élénk verseny alakul ki közöttük, mivel mindegyikük különleges és látványos dekorációt szeretne vásárlóinak nyújtani. Cégünk termékpalettája az adott márkára és bevásárlóközpontra szabott megoldásokat kínál és a legigényesebb vásárlók számára is számos kreatív és elegáns fénydekorációt tartogat, a gyermekeknek szánt ©Disney termékektől kezdve a legtrendibb, legformabontóbb művekig. Alkotásainkat évről évre olyan prominens ügyfelek veszik igénybe mint pl. Coeur Défense (Franciaország), Fendi (Kína, Olaszország), Metropolis SC (Oroszország), Galerias Celaya (Mexikó), Norte Shopping (Brazília), Docks (Belgium), Waterfront Bremen (Németország), Duna Pláza (Magyarország).

További hírek