Magazin

Xmas World 2018 Frankfurt

XMas World 2018 Frankfurt

2018. 02. 28.

XMas World 2018 Frankfurt

Bár még alig telt el pár hónap a karácsonyi időszak óta, a Blachere Illumination Hungary már most azon dolgozik, hogy a következő ünnepen is felejthetetlen fényekben pompázzon az Ön városa, bevásárlóközpontja vagy üzlete. A XMas World kiállítás során minden évben felfedezzük a következő időszak legelragadóbb fényeit.   

Innováció és inspiráció jövőre

Mivel munkáinkat az innováció és az alkotóvágy jellemzi, így folyamatosan gyűjtjük az inspirációt, és a legújabb kreatív ötleteket is. Ezeknek segítségével valósítjuk meg  Partnereink elképzeléseit, és megtaláljuk számukra a lehető legjobb megoldásokat a dekoratív világítás terén.

Ennek egyik állomásaként január végén Frankfurtba látogattunk a Blachere Illumination – XMas World nemzetközi kiállítására, amelynek során megismertük a lenyűgöző fénydekorációk legújabb trendjeit és innovatív megoldásait.

 

Xmas World fények

Fashion show fényekkel

Az esemény egyik leglátványosabb újdonsága a különleges divatshow volt. Ennek során a modellek külön erre az alkalomra tervezett, fénnyel díszített ruhakölteményekben vonultak végig a Blachere Illumination kifutóján.

A csodás kreációk mellett első kézből láthattuk a dekoratív világítás legújabb trendjeit és fejlesztéseit. Már alig várjuk, hogy beépíthessük idei projektjeinkbe az itt látottakat!

Felirat