Magazin

dekoratív világítás

Dekoratív világítás – tippek karácsonyra

2018. 10. 30.

Dekoratív világítás – tippek karácsonyra

Ha még nem döntötte el, hogy idén milyen dekoratív világítás lenne a legmegfelelőbb a városa főterének, esetleg a legszebb sétálóutcájának kivilágítására, vagy éppen egy-egy grandiózus belső tér beragyogására, akkor most mutatunk három olyan ötletet, ami mindenkit le fog nyűgözni.

Pár fénysor tökéletes lehet külterek, parkok, fasorok vagy fenyők díszítésére, de ha igazán látványos hatást szeretnénk elérni, akár halmozni is lehet a girlandokat.

Fényfüggönyök és girlandok

A ragyogó, leomló fényfüggönyök tökéletes díszei lehetnek épületek homlokzatának, adventi vásárok apró, rusztikus standjainak és télies hangulatú, otthonos faházaknak. Ha inkább letisztultabb, elegáns és kifinomult dekorációt választanál, akkor a girlandok jelentik a legjobb megoldást.
dekoratív girlandok

Motívumok, átfeszítések

A gyerekek csodájára járnak majd a játékos motívumoknak, kedves mackóknak és mesefiguráknak, a felnőttek kedvenc látványossága pedig a hatalmas, mennyezetről lógó hópehely vagy gömb motívumokkal díszített belső tér lesz. Bárkinek is szeretnél életre szóló élményt nyújtani, az egészen apró motívumoktól kezdve akár az életnagyságú figurákig kínálatunkban bármi megtalálható.
dekoratív motívumok

Kandeláber motívumok

Biztosan találkoztál már látványos, rusztikus villanyoszlopokat díszítő, fénylő filigrán motívumokkal, ragyogó csengőkkel vagy szalagokkal. Az összhatás még látványosabb lesz, ha nem csak egy-két motívumot helyezünk fel.  Díszíts fel akár egy egész útszakaszt vagy utcát ezzel a módszerrel!

dekoratív kandeláberek

További hírek