Magazin

playwithlight_blachere2

Ha nem csak a megszokott ünnepi fénydekorációra vágyik…!

2016. 11. 10.

playwithlightA Blachere a 2016-os év ünnepi időszakára nem csak a megszokott ünnepi fénydekorációt kínálja, hanem nagyszerű fényjátékokat: interaktív fényeket fiataloknak és idősebbeknek a városokban és kisebb településeken. Az alapelv egyszerű, egy játékkonzol közbeiktatásával a megvilágított helyszíneken szórakoztató fény- és hangjátékkal lehet kedveskedni a közönségnek.

 

Elég csak egy gombot megnyomni például a megvilágított mesefigura elé helyezett kezelőpanelen, és a figura a beprogramozott fény- és hangjátékkal reagál, amely – valljuk be – a gyermekeknek óriási mulatság. Nagyszerű légkört teremt a család apraja-nagyja számára. Az attrakciók alkalmasak a fotók készítésre és a járókelőknek való átadásra vagy a közösségi oldalakon való megosztásra. A város- és bevásárlóközpontokban akár 30%-kal is meg tudja emelni a forgalmat egy ilyen látványosság, így a siker mérhetővé és garantálttá válik.

 

Interaktív kis helyszínek

Rakja össze a saját kis helyszínét az adott elemekből. Egy kis terület 3 animált részből állítható össze. Szükség van egy háttérre (pl.: erdőre, házra) és két karakterre (pl.: hóemberekre, őzikére, télapóra, szánkóra, ajándékra, mackóra).

A választás legyen az Öné, mi pedig segítünk a megvalósításban!

Bérleti konstrukció:
PWL2 animációval és hanghatással bérlet 2 hétre telepítéssel, szállítással
450.000 Ft+áfa

Eladási ár:
2.950.000 Ft+áfa

Méret:
4 méter széles, 2,2 méter magas és 2 méter mély

playwithlight_blachere2

Lépjen velünk kapcsolatba, kattintson ide!

További hírek